Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 06. 2013. 14:33 >> 14:33

TERMINAL 2

Tender za proširenje tivatskog aerodroma

Upravni odbor Javnog preduzeća „Aerodromi Crne Gore“ je na današnjoj sjednici, donio odluku o objavljivanju Međunarodnog tendera za izradu glavnog projekta Terminalne zgrade 2 na aerodromu Tivat.

"Na ovaj način otpočinje realizacija prve faze Master plana razvoja aerodroma do 2030. godine i Državne studije lokacije Aerodroma Tivat", navodi se u saopštenju Javnog preduzeća "Aerodromi Crne Gore".

U toj firmi kažu da se projektovanjem i izgradnjom Terminalne zgrade 2 na tivatskom aerodromu stvaraju pretpostavke za uspješan dalji razvoj avio saobraćaja u Crnoj Gori.

"Nova Terminalna zgrada Aerodroma Tivat, sa odgovarajućim pratećim sadržajima, biće projektovana na 6000 m2, što će sa postojećom terminalnom zgradom uvećati kapacitete na preko 10 000 m2", navodi se u saopštenju.

Tender će biti međunarodnog karaktera, finansiraće ga JP "Aerodromi Crne Gore".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније