Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

30. 06. 2017. 15:19 >> 14:50

SOCIJALNO UGROŽENI

HN: Besplatan prevoz za 50 penziorena

Opština Herceg Novi obezbijedila je besplatan gradski prevoz za 50 socijalno ugroženih penzionerai, saopštili su iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport.

"Prema sporazumu koji je predsjednik Opštine Stevan Katić potpisao sa Udruženjem penzionera Herceg Novi i preduzećem `Blue line`, penzioneri koji su članovi Udruženja, a koji se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji imaće mogućnost da potpuno besplatno koriste prevoz na svim gradskim linijama", naglasili su iz Opštine.

Kako su istakli, na taj način žele da dodatno pomognu sugrađanima najstarije dobi i da olakša njihovo svakodnevno funkcionisanje.

"Sporazum važi za period od 1. jula do kraja ove kalendarske godine, a sredstva za realizaciju obezbijeđena su iz opštinskog Budžeta", objasnili su iz Opštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније