Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

16. 07. 2017. 11:56 >> 11:33
3

TRAŽILI IH 15 SATI

Potraga za turistima trajala cijelu noć

Pripadnici Gorske službe spašavanja Crne Gore (GSS), nakon potrage koja je trajala oko 15 sati, jutros su pronašli dvoje turista koji su se izgubili na Durmitoru, u reonu Crveni pas.

Slovakinja Hana Hegyiova (21) i državljanin Češke Marek Haša (21) uputili su juče oko 19 sati poziv za pomoć uz objašnjenje da su se izgubili u reonu Crveni pas na Durmitoru.

"Odmah po pozivu, pripadnici GSS krenuli su u potragu koja je trajala tokom čitave noći i nastavljena jutros uz veoma loše vremenske uslove koji su vladali na Durmitoru (kiša, jak vjetar, magla) i otežavajuće okolnosti, da turisti kod sebe nijesu imali GPS uređaj, lampu, a telefon sa kog su uputili poziv za pomoć bio je van funkcije", saopšteno je iz GSS.

Turiste su pronašli jutros oko 10 sati. Njih dvoje su podhlađeni i iscrpljeni u pratnji spasilaca stigli na Žabljak.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније