Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

03. 11. 2017. 11:34 >> 11:03
1

DUGUJU IM 5 PLATA

RTV Pljevlja: Danas štrajk upozorenja

Zaposleni u RTV Pljevlja održaće danas jednočasovni štrajk upozorenja, jer im uprava duguje pet plata.

Zaposleni u RTV Pljevlja održali su sastanak povodom teškog materijalnog stanja zaposlenih zbog ne izmirenja poslednjih pet zarada i donijeli odluku da stupe u štrajk.

Prema njihovim riječima, koristiće sva prava propisana Zakonom o štrajku, a imaju i punu podršku Sindikata medija Crne Gore i kolega iz drugih medijskih kuća, prenosi Pvportal.

Kako saznaju, jednosatni štrajk upozorenja biće održan danas od 19 do 20 sati.

Zaposleni traže da im se isplate sve zaostale plate, dvije zarade do 15. novembra a preostale do 31. decembra 2017. godine i dok se ne ispune uslovi biće u generalnom štrajku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније