Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Onogošt, Objavio: I. P. ]

09. 12. 2017. 14:26 >> 13:56
3

LIJEČENJE U TURSKOJ

Sofiji pomogli odbornici i poslanici DPS-a

Ni nakon prikupljene novčane pomoći podrška Sofiji Šušić ne jenjava. Četvorogodišnja djevojčica polako se sprema za put i liječenje na klinikama u Novom sadu i Turskoj.

Potreban novac je prikupljen, ali put, boravak i smještaj Šušiće će koštati, pa su im u pomoć pritekli poslanici i odbornici opštinskog odbora DPS-a u Nikšiću, piše Onogošt.

Neočekivan gest koji porodici, priznaje Sofijin otac Sveto, mnogo znači.

"Šta da kažem, čitava Crna Gora, Nikšić posebno, stali su uz nas u borbi za Sofinijo bolje sjutra. Nama je bilo najvažnije da se obezbijedi novac za njeno liječenje, a sad i ova pomoć za troškove smještaja i boravka jednako nam je važna, jer to nijesu mala sredstva koja smo svakako planirali sami da finansiramo. Dugujemo tim ljudima veliku zahvalnost", kazao je on.

Devetog novembra Sofija Šušić, četvorogodišnja djevojčica koja boluje od rijetke bolesti, lisencefalije, ujedinila je ljude u jednoj misiji – prikupiti novac za liječenje koje će značiti mali tračak nade za nju i njene roditelje da će joj biti bolje.

Nepun mjesec kasnije, oko 40.000 eura potrebnih za liječenje u privatnim klinikama u Novom Sadu i Turskoj, prikupljeno je zahvaljujući brojnim dobrim ljudima.

Sada slijede terapije. Prva je zakazana 9. januara na klinici "Vukov centar" u Novom Sadu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније