Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 07. 2013. 16:07 >> 16:08
1

IZGRADNJA STANOVA

Ima interesovanja za "1000 plus"

Postoji značajno interesovanje za nastavak projekta 1000 plus stanova, ali i saradnju na izradi Programa socijalnog stanovanja u Crnoj Gori, zaključeno je na sastanku ministra održivog razvoja i turizma Branimira Gvozdenovića sa guvernerom Banke za razvoj Savjeta Evrope – CEB Rolfom Venzelom.

"Tokom susreta razmijenjena su mišljenja o projektu 1000 plus stanova, sa zaključkom da je organizovan transparentno i na visokom nivou, te da, obzirom da je saradnja CEB-a i Vlade ocijenjena najvišom ocjenom, ona predstavlja dobru bazu za nove projekte", saopšteno je Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Predstoje dogovori oko mogućnosti realizacije projekta 1000 plus, u finansijskom i organizacionom smislu.

"Sagovornici su se složili da je Zakonom o socijalnom stanovanju napravljen napredak u ovoj oblasti, a mogućnosti za zajedničko djelovanje identifikovane su i u izradi Programa socijalnog stanovanja za Crnu Goru", saopšteno je iz resornog Ministarstva.

Razgovarano je i o mogućnostima za dodjelu mikro kredita za mala i srednja preduzeća u turizmu, sa ciljem daljeg unaprijeđenja ove oblasti i poboljšanja njene konkuretnosti.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније