Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

20. 02. 2018. 17:26 >> 17:29
1

PREBIJANJE MLADIĆA

LP traži odgovornost policije

Liberalna partija Crne Gore zahtijeva odgovornost crnogorske policije i hitnu reakciju nadležnog Ministra i Uprave ali i drugih organa, tužilaštva i zaštitnika građana u slučaju brutalnog prebijanja građana i unižavanja dostojanstva od strane službenika policije.

"Ono što je javnost mogla da gleda na objavljenom snimku sigurnosnih kamera od prošle noći, u najmanju ruku je neprofesionalizam i izaziva osudu i gnušanje svakog razumnog građanina. Policija jeste i mora biti u službi građana, kao servis koji štiti svakoga od nas, a ne neko ko će da ugrožava sigurnost i slobodu čovjeka u Crnoj Gori", poručuju u LP.

Uvjereni su da će javnost ubrzo biti informisana od strane nadležnih o detaljima ovog događaja a akteri nezakonitog i nečasnog postupanja biti procesuirani u skladu sa važećim normama u cilju očuvanja povjerenja javnosti u policiju i organe bezbijednosti ali i očuvanja principa vladavine prava i pravne države.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније