Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio CG, Objavila: J.B.Č. ]

04. 09. 2018. 09:48 >> 11:00
1

ZAHVALJUJUĆI MIJEŠTANIMA I OPŠTINI

Most u selu Vergaševići ponovo u funkciji

Most koji povezuje bjelopoljsko selo Vergaševići sa regionalnim putem Slijepač most-Pljevlja, kojem je prije tri godine nevrijeme oštetilo noseću stopu a proljetos ga gotovo u potpunosti uništilo, ponovo je u funkciji zahvaljujući dobroj saradnji mještana i lokalne uprave.

Opština je obezbjedila građevinski materijal, dok su građani prikupili novac za izvođača radova. Mještani su na taj način riješili jedan od glavnih infrastrukturnih problema u selu, te su ponovo uspostavili komunikaciju sa mjesnim centrom i regionalnim putem. Oni očekuju nastavak saradnje, ovog puta kroz nasipanje primarnog puta kroz selo, koji je u veoma lošem stanju i jedan je od najneuslovnijih u opštini.

Mještani su zahvalni Opštini Bijelo Polje, ističući istovremenu odličnu saradnju sa pređednikom mjesne zajednice Pavino Polje, Slobodanom te Draganom Markovićem predsjednicima mjesnih zajednica Pavino Polje i Kovren, zbog odlične kordinacije i pomoći da se sanira ovaj za mještane veoma bitan objekat.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније