Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

26. 09. 2018. 13:37 >> 13:24

PURIŠIĆ U DANILOVGRADU

"Još predanije raditi na statusu socijalno ugroženih"

U narednom periodu treba još predanije raditi na poboljšanju statusa socijalno ugroženih, nezaposlenih, penzionera i osoba sa smetnjama u razvoju, istaknuto je na sastanku ministra rada i socijalnog staranja Kemala Purišića i predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević.

"Sagovornici su razgovarali o prilikama u ovoj opštini, kao i o stanju u oblasti socijalne i dječje zaštite, uslugama i servisima koje se pružaju, pripadnicima trećeg doba i brojnim drugim temama, kao i o nastavaku dobre saradnje i između Ministarstva i Opštine, koja se ogleda kroz brojne realizovane projekte kao što su Gradski vešeraj, Dnevni boravci za stara lica u Danilovgradu i Spužu, Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i brojni drugi", saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Purišić i Kovačević su obišli Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju.

"Takav projekat predstavlja važan korak u realizaciji ljudskih prava i pokazuje spremnost za zalaganje i pružanje što kvalitetnijih i boljih usluga i uslova za kvalitetniji način života najugroženijim licima našeg društva", ocijenio je Purišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније