Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 10:35 >> 10:17
2

GLUMICE ZA RTCG

"Grudi": Pozitivni utisci nakon prve epizode

Drugu epizodu serije Grudi možete pogledati večeras od 20:05h na Prvom programu Televizije Crne Gore (TVCG). Ako ste propustili prvu epizodu, repriza je večeras od 18:05h.

Glumica Branka Femić kaže da su utisci nakon prve epizode pozitivne.

"Ali kada ste u materijalu i sa one druge strane, onda treba vrijeme da se slože ti utisci, jer nosite utiske sa seta, sa proba. A onda kad to vidite na ekranu, utisci su pomiješani, ali su moji jako lijepi", kazala je Branka u Jutarnjem programu TVCG.

Njena koleginica Marija Đurić kazala je da nije uspjela da pogleda prvu epizodu, što će učiniti večeras u repriznom terminu.

"Tako da utisci, što kolega, što gledalaca uopšte, su pozitivni", kazala je Đurić.

Femić je rekla da joj je najbolje bilo snimanje scene sa žurke, dok će Marija pamtiti scene iz frizerskog salona.

"Neobična mi je bila sahrana, tu sam scenu imala, gdje smo svi trebali da budemo ozbiljni. Dobro smo se držali i mislim da smo dobro odigrali", istakla je Marija.

Glumice posebno ističu "briljantnu Miru Banjac".

"Bilo je zadovoljstvo dijeliti dan snimajući sa njom. Svi znamo da je ona fantastična glumica, ali kad gledate to na metar, onda je to biser u karijeri", istakla je Branka Femić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније