Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.L.B.

20. 12. 2018. 11:16 >> 11:05

RADULOVIĆ URUČIO VAUČERE

Pregovamo o četvrtoj fazi "1000+"

U Ministarstvu održivog razvoja i turizma danas je u okviru projekta „Hiljadu plus” dodijeljeno 110 vaučera za građane sa liste čekanja.

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović uručio je 45 vaučera zaposlenim u javnom sektoru, 34 mladim bračnim parovima do 35 godina života i 31 vaučer ostalim korisnicima.

Ministar je kazao da je ovo jedan od najuspješnijih projekata i najavio da se uveliko pregovara sa bankama i građevinskim kompanijama kada je riječ o četvrtoj fazi projekta "Hiljadu plus".

On je takođe apelovao na banke da ubrzaju procedure, kako bi vaučere dobili građani koji se još uvijek nalaze na listi čekanja.

Kroz prethodne dvije dodjele u okviru treće faze projekta, ukupno je uručeno 360 vaučera. Vaučer je dobilo 160 prioritetnih lica i 200 građana koji pripadaju ciljnim grupama.

Radulović je saopštio da je ukupno, kroz prethodne dvije faze projekta, 809 porodica, odnosno 2149 građana Crne Gore riješilo stambeno pitanje.

„Očekujemo da će dodatnih 400 domaćinstava riješiti stambeno pitanje kroz ovu fazu Projekta“, kazao je Radulović.

Ponovio je da je obezbijeđena ponuda stanova u sve tri regije Crne Gore, u južnu, centralnu i sjevernu regiju. Ukupno u osam crnogorskih opština imamo ponudu od 741 stambenih jedinica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније