Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

08. 01. 2019. 12:11 >> 11:52
1

VEČERAS NOVE PADAVINE

Rožaje u minusu, čist put prema Beranama

U većem dijelu Crne Gore temperature su jutros bile u "debelom" minusu. Osim na sjeveru zemlje, hladno je bilo i na jugu.

Tako je jutros u Podgorici bilo -4, dok je na Žabljaku bilo čak -19 stepeni.

Sudeći po fotografijama naših čitalaca reportera, ledeno je bilo i u Rožajama. Naime, posjetilac Portala RTCG poslao nam je fotografiju na kojoj se vidi da je jutros u 8:30 temperatura u gradu na Ibru iznosila -18,5 stepeni.

Da ima snijega, to i nije neuobičajeno, ali je važno napomenuti da su putevi čisti i prohodni. To potvrđuju fotografije s putnog pravca Rožaje - Berane, na kojima se može vidjeti da su putari vrijedno radili, pa se tim dijelom puta nesmetano saobraća.

Podsjećamo, u Kolašinu je jutros u sedam sati izmjereno minus 17 stepeni, Pljevljima -14,2, na Cetinju -11,4, a u Nikšiću -9,6 stepeni.

Kada je riječ o snijegu, najviše bijelog pokrivača ima na Žabljaku, gdje je izmjeren 41 centimetar, dok visinina snijega u Pljevlima iznosi 28 centimetara. U Rožajama ima 22 cm sniježnog pokrivača, u Kolašinu 20, u Šavniku 15, a u Plavu deset.

Najmanje snijega ima u Andrijevici gdje je izmjereno osam centimetara, Bijelom Polju sedam i Beranama pet.

Meteorolozi su za večeras prognozirali nove sniježne padavine, a moguće je da će snijeg padati i u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније