Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

15. 04. 2019. 16:19   >>  16:16

NUHODŽIĆ I HASANOV

Posvećeni jačanju saradnje u oblasti bezbjednosti

Crna Gora i Azerbejdžan unaprijediće saradnju u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma, kao i u drugim oblastima od zajedničkog interesa, saopšteno je na sastanku ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i ambasadora Azerbejdžana Eldara Hasanova.

 

Nuhodžić je izrazio zadovoljstvo kvalitetnim bilateralnim odnosima dvije države, saopšteno je iz MUP-a.

"U tom smislu, istakao je spremnost Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore za dalje jačanje saradnje u borbi protiv svih oblika kriminala, razmjeni informacija vezanih za migracije, kao i u oblasti vanrednih situacija.

Ministar je naglasio da je Crna Gora, s obzirom na pozitivna iskustva koja ima sa azerbejdžanskim kompanijama, otvorena za dalje povezivanje kroz realizaciju investicionih projekata, kao i za učvršćivanje prijateljstva i jačanje ekonomskih i kulturnih veza.

Ambasador Hasanov je čestitao Crnoj Gori na ostvarenom napretku. Posebno je pohvalio napore koje ulažu Vlada Crne Gore i Ministarstvo unutrašnjih poslova na očuvanju bezbjednosti i stabilnosti u Crnoj Gori i pozitivnim ocijenio konstruktivnu ulogu naše zemlje u regionu", navedeno je u saopštenju.

Zajednički je konstatovano da u partnerskim odnosima Crne Gore i Azerbejdžana postoji prostor za dalje intenziviranje policijske saradnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније