Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 09. 2013. 22:51 >> 22:51

NOVA GENERACIJA

Indeksi budućim menadžerima u pomorstvu

Studijski odsijek Menadžment u pomorstvu, Fakulteta za pomorstvo iz Kotora, koji se nalazi na Cetinju, organizovao je danas svečanost na kojoj su brucošima uručeni indeksi.

Rukovodilac studijskog programa Menadžment u pomorstvu doc. dr Mimo Drašković je pozdravljajući 70 brucoša, koliko ih je ove godine upisano na odsjek Fakulteta za pomorstvo, rekao da su znanje i moć jedini resusrs kojim se može neograničeno raspolagati.
 
On je budućim menadžerima u pomorstvu poručio da uče kako bi bili vrijedniji sebi i drugima.

“Učite da biste mogli da doprinesete svojoj državi, da biste mogli da budete konkurentni na međunarodnom tržištu rada. Jer ovoj državi koja je svoj put projektovala tako da ide u naručje razvijene Evrope ste potrebni vi koji znate”, poručio je Drašković.

Na svečanosti uručenja indeksa, Fakultet za pomorstvo - studijski program Menadžment u pomorstvu uručio je  gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Bogdanoviću  zahvalnicu za izuzetan doprinos u realizaciji studijskog programa Menadžment u pomorstvu. Zahvalnicu je umjesto Bogdanovića primila njegova zamjenica Ana Nikolić.

Ona je brucošima poželjelja puno uspjeha u studiranju i najavila da će prijestonica i dalje podržavati rad ovog studijskog odsjeka i čitavog Fakulteta.

Dobrodošlici brucošima u ime kolektiva Fakulteta za pomorstvo poželejla je saradnica u nastavi mr Senka Šekularac - Ivošević.

Milena Stanojević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније