Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 11. 2019. 18:46 >> 21:38

TIVAT

Zaustavljeno izlivanje tečnog naftnog gasa

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivat (SZS) zaustavili su izlivanje tečnog naftnog gasa i isprali vodom sistem atmosferske kanalizacije u kojoj se nataložio, tako da je situacija bezbjedna, saopšteno je iz te Opštine.

 

Ispitivanja detektorom gasa su pokazala da ga nema ni u tragovima niti u kotlarnici niti u kanalizaciji. Ventili na kotlarnici su zatvoreni“, saopštio je komandir SZS Zoran Barbić.

Gas je iscurio iz kotlarnice koja zagrijava objekte Srednje mješovite škole „Mladost“ i OŠ „Drago Milović“ u kojima, zbog mini raspusta nema učenika, a evakuisana je obližnja zgrada međunarodne škole „Knightsbridge International“.



Ulica Omladinskih radnih brigada, kao i okolni prilazi i područje SMŠ Mladost, osnovne i međunarodne škole ponovo su otvoreni za saobraćaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније