Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

07. 11. 2019. 16:27 >> 16:26

POPRAVKA TEK SJUTRA

Oštećen cjevovod Golubovci-Mataguži

Magistralni cjevovod Golubovci-Mataguži oštećen je danas, a opravka danas neće biti obavljena, saopštilo je gradsko preduzeće Vodovod i kanalizacija.

"Oštećenje je prouzrokovala kompanija Gradnja-promet angažovana na radovima rekonstrukcije saobraćajnice Golubovci- Mataguži. Ekipa DOO Vodovod i kanalizacija vrši pripremu kako bi se moglo pristupiti sanaciji oštećenja", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz "Vodovod i kanalizacija" Podgorice, obzirom da se radi o velikom kvaru i prouzrokovanoj šteti, kao i nepovoljnim vremenskim uslovima koji zahtijevaju duže vrijeme potrebno za sanaciju, opravka kvara će biti obavljena u toku sjutrašnjeg dana.

"Molimo građane u ovom dijelu Golubovaca za strpljenje i razumijevanje", kazali su iz preduzeća Vodovod i kanalizacija Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније