Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 12. 2019. 12:40 >> 12:39

ZEMLJOTRES U ALBANIJI

Mladi BS-a sakupili 90 jedinica krvi

U akciji dobrovoljnog davanja krvi za povrijeđene u zemljotresu u Albaniji koju je prethodne nedjelje organizovao Forum mladih Bošnjačke stranke prikupljeno je 90 jedinica krvi.

Iz BS-a ističu da je veliki broj aktivista, članova i omladinaca BS podržao tu dobrovoljnu akciju.

Alma Hadžibegović, potpredsjednica Foruma mladih BS istakla je da je zadovoljna, jer su članovi Foruma mladih pokazali humanost na djelu.

"Nakon stravičnog zemljotresa u nama susjednoj Albaniji, odlučili smo da pomognemo na bilo koji način, jer je to naša ljudska obaveza. Odlučili smo se za dobrovoljno davanje krvi povrijeđenima u zemljotresu, jer smatramo da dati krv za drugoga je nešto najvrijednije što čovjek može da uradi. Iskreno se nadamo da će se svi povrijeđeni u zemljotresu brzo oporaviti", istakla je Hadžibegović.

Ona se zahvalila svima koji su dali krv.

"I ovom prilikom pokazujemo humanost na djelu. Mladi Bošnjačke stranke će i u budućnosti nastaviti sa pružanjem podrške i pomoći", kazala je Hadžibegović.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi sprovedena je u svim odborima BS širom Crne Gore.

Hadžibegović dodaje da u Forumu mladih Bošnjačke stranke razmišljaju o osnivanju kluba dobrovoljnih davalaca krvi kako bi i na taj način organizacione kapacitete Bošnjačke stranke i Foruma mladih stavili u službu humanosti i bili od pomoći građanima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније