Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PR centar, objavila B.B. ]

09. 01. 2020. 11:40 >> 11:39

PRIZNANJE UCG

Ivona Krulanović najbolji student Građevinskog fakulteta

Studentkinja Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Građevinarstvo, Ivona Krulanović (9.75) proglašena je za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2019/20.

Ivona kaže da nagrada za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu, dodijeljena od Univerziteta Crne Gore, za nju predstavlja samo dodatni stimulans za budući rad i aktivnosti u smislu profesionalnog usavršavanja.

Na putu do postizanja navedenog uspjeha, kako navodi, nije bilo potrebno toliko odricanja koliko organizacije i volje za učenjem.

"Na Fakultetu sam redovno pratila nastavu, a dosta sam radila i samostalno, što je pomoglo u sticanju određenih znanja i vještina", kazala je Krulanović.

Najbolja studentkinja Građevinskog fakulteta kaže da joj je trenutno u planu da završi osnovne studije, a kasnije da se spremi za master.

Budućim studentima je poručila da teže znanju i usavršavanju, a ostalo sve dolazi samo po sebi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније