Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Radio Jadran, Objavila: R.B. ]

19. 01. 2020. 16:50   >>  16:55

MORSKO DOBRO

Sanirana obalna infrastruktura u Novom

Obalna infrastruktura u Herceg Novom, oštećena u nevremenu krajem prošle godine, sanirana je na nekoliko lokacija. Projekat rekonstrukcije finansirao je Morsko dobro sa oko 15 hiljada eura, posredstvom hitnih nabavki.

U prvobitno stanje, kako javlja Radio Jadran, vraćen je odvaljeni dio parapetnog zida ispred restorana Galija na Savini.

Ovoga puta, zdrobljeni dio plaže nije ponovo betoniran, s obzirom da su ga talasi protekle tri godine lomili i usitnjavali sa svakim jačim jugom. Poravnate su ivice preostalog dijela terase, dok će veće kamenje, ostalo nakon "lomljenja" plaže, biti najvjerovatnije uklonjeno do sezone, kako bi zakupac prostor koristio za mobilijar.

Uz to, na ulazu u kupalište od strane Igala, preostala je zamjena ili uklanjanje metalne i korozirane ograde, koju su talasi u novembru dodatno iskrivili.

Morsko dobro planira i postavljanje nove ograde na stepeništu ka pješčanom dijelu kupališta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније