Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila B.B. ]

19. 02. 2020. 21:09 >> 21:20

CENTAR ZA POSJETIOCE NP

Radionice za djecu na Vranjini

U Centru za posjetioce Nacionalnih parkova Crne Gore na Vranjini, edukatori Parka organizovali su radionicu za djecu predškolskog uzrasta JU "Đina Vrbica" iz Podgorice, gdje su se upoznali sa zanimljivostima biljnog i životinjskog svijeta na Skadarskom jezeru.

Kako napominju u NP, radionica je osmišljena na temu ovogodišnjeg slogana Međunarodnog dana vlažnih staništa - "Život buja u močvarama", prilagođena uzrastu ciljne grupe, interaktivnog i kreativnog karaktera sa edukativnim igrama u cilju upoznavanja djece sa brojnim zanimljivostima i karakterističnim predstavnicima biljaka i životinja Skadarskog jezera.

"Osim što su imali priliku da saznaju o prirodnim vrijednostima nacionalnog parka, djeca su razgledala i izložbene postavke, fotografije i makete u Centru, i svoje utiske iz Parka iskazala kroz likovne radove. Podsjećamo da je JPNPCG obilježilo ovaj značajni ekološki datum, Svjetski dan vlažnih staništa u NP Skadarsko jezero organizovanjem prve edukativne radionice za učenike sedmog razreda OŠ 'Pavle Rovinski' (Podgorica) i OŠ 'Zarije Vujošević' (Golubovci). Tom prilikom, učenici su pješačili od centra Virpazara do tvrđave Besac, posmatrali ptice i učestvovali u edukativnoj radionici u Centru za posjetioce na Vranjini", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније