Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

08. 03. 2020. 11:15 >> 11:10
2

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

"Obaveza društva da učini lakšim život žena"

Crnogorsko društvo osim svoje prepoznatljivosti koja počiva na čojstvu i junaštvu od prvih pisanih tragova gradilo je istoriju čiji teret su nosila pleća hrabrih žena, navodi se u saopštenju predsjednice SDP-a Draginje vuksanović Stanković.

 

U savremenom crnogorskom društvu pleća hrabrih žena i dalje nose terete modernog porodičnog života. One su i dalje gorde i ponosno gaze kroz život koji ni danas za njih nije bezbrižan i lak.

"Obaveza našeg društva bila je i ostaje da se njihov život učini lakšim kroz njihovo osnaživanje i implementaciju zakona koji bi trud i stremljenja naših hrabrih žena učinili viđenijim i cjenjenijim. Ovim putem željela bih svim ženama u Crnoj Gori da čestitam 8. Mart i poželim im, da svaki naredni dočekaju sa više prava i boljim položajem, ne samo u društvu i politici nego i kvalitetom života koji će ih činiti nasmijanima svakog dana,", navela je Vuksanović Stankovič.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније