Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 10. 2013. 19:24 >> 19:28

LOŠE NAVIKE

I diplomate krše propise

U Ulici Ivana Milutinovića, u blizini kafe-restorana "Mantra", danas poslije 16 časova, Komunalna policija zatekao je nepropisno parkirano vozilo marke audi A-8, diplomatskih registarskih oznaka 92 M 001. Zakon Komunalnoj policiji ne dozvoljava da sancioniše diplomatske predstavnike.

 

"Sa žaljenjem moramo da konstatujemo da diplomatski predstavnici sve više poprimaju naše loše osobine kada je riječ o ponašanju u saobraćaju, pa se sve češće mogu zateći u flagrantnom kršenju saobraćajnih propisa. Činjenica da ih štiti diplomatski imunitet i da se prilikom ovakvih prekršaja ne mogu sankcionisati po našim zakonima, ne bi trebalo da bude razlog stranim diplomatama da u našoj državi ne poštuju iste propise koje u svojoj moraju poštovati. Jer, pridržavajući se  zakona u saobraćaju, štite kako živote naših građana, tako i svoje", navodi se u saopštenju Komunalne policije.

Komunalna policija, poručuje da će nastaviti da insistira na strogom poštovanju saobraćajnih propisa, i bez izuzetka će opominjati i, u skladu sa odredbama zakona, sankcionisati sve koji ih budu kršili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније