Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

20. 07. 2020. 20:55 >> 20:58

ČESTITKA POPOVIĆA

Liberali će uvijek biti podrška Beranama

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je građanima Berana, odbornicima u SO, predsjedniku opštine kao i predsjedniku Skupštine Opštine Berane, 21. jul Dan opštine Berane.

"Ovaj datum podsjeća nas i potvrđuje slavnu slobodarsku tradiciju ovoga kraja i njegovu važnost za crnogorsku borbu za slobodu, pravo i čast države i njenih ljudi. Zato je važno da i danas očuvamo i stalno podsjećamo na ovakvu tradiciju Berana, braneći je od zloupotreba i revizionizma i ističući najvijetlije primjere njegovih ljudi koji krase crnogorsku istoriju", navodi se u čestitki.

Berane i njegovi građani i građanke moraju i osjetiti blagodeti poboljšanja kvaliteta života, saopštio je Popović.

"I to u onoj mjeri koliko jesu veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali ovoga kraja koji garantuju da ekonomski napredak može biti ubrzan i stalan u godinama pred nama, što je od posebnog značaja za nove i mlade generacije na kojima počiva svako društvo i progres. Liberali će na tom putu uvijek biti podrška Beranama i njegovim građanima i ostati stalna brana istinskom duhu Berana i Crne Gore," istakli su oni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније