Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Portal RTCG [ Objavila: R.B. ]

08. 08. 2020. 10:06   >>  10:07

CIJENE ISTE

Trajekti saobraćaju bez prekida

Trajekti u Crnoj Gori saobraćaju po ustaljenim terminima - 24 sata dnevno, bez prekida. Cijene usluga ostale su nepromijenjene i kreću se od jednog eura za bicikliste do 25 eura za specijalna i vangabaritna vozila. Stručna saradnica u Sektoru pomorskog saobraćaja i tehničkog održavanja, Ivana Kovačević, u Jutarnjem programu TVCG najavila je da je u planu projekat uvođenja besplatnog Wi-Fi signala na trajektima i priostaništima.

Kovačević je pojasnila da trenutno plove tri trajekta, od kojih jedan plovi non stop, dok ostali ranije završavaju.

"Red vožnje je živa stvar koju prilagođavamo ferkvenciji saobraćaja i potrebama korisnika", kazala je ona.

Istakla je da je od nedavno usluge trajekta moguće platiti i platnim karticama.

Epidemija Kovid-19, kako navodi Kovačević, bila je izazov i za tu kompaniju.

"U odnosu na prošlu godinu, od apila smanjen promet od 70 odsto. Pad prometa nije doveo do toga da pomorski saobraćaj promijeni kadrovsku strukturu, kao ni da dođe do smanjenja plata zaposlenih", kazala je Kovačević za TVCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније