Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila M.Mi. [ Mina ]

01. 09. 2020. 12:33 >> 12:33
3

IZBJEGAO INCIDENT

Kalezić: Verbalno sam napadnut na ulici

Predsjednik Upravnog odbora Queer Montenegro Danijel Kalezić, kazao je da je nakon šest godina sinoć doživio prvi put verbalni napad na ulici.

"Psovalo me je desetak slavljenika i nazivala "crnogorskim pederom" u blizini glavne autobuske stanice u Podgorici. Mirno sam reagovao i izbjegao teži incident", naveo je Kalezić na svom Fejsbuk profilu.

On je rekao da mu se to od 2014. godine nije dogodilo.

"Razmišljao sam o tome da li da objavim ovo ili ne i odlučio da ipak objavim jer oni koji preuzimaju političku odgovornost za ovu zemlju moraju preuzeti odgovornost za to da se svi osjećamo bezbjedno i jednako i da se poštuju zakoni i vladavina prava i da jednakost podrazumijeva jednakost svih, ne samo dijela ljudi", poručio je Kalezić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније