Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio. O.Z.

04. 10. 2020. 18:36 >> 21:18
25

IZ BOLNICE SAOPŠTILI

Amfilohije ima bronhitis, odbio test na Kovid-19

Nakon pisanja pojedinih portala da je mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije odbio da se testira na Kovid-19, iz cetinjske Opšte bolnice ''Danilo Prvi'' saopštili su da je osoblje te bolnice juče, na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, pružilo zdravstvenu zaštitu Mitropolitu i da je doktorka konstatovala da se radi o prehladi, odnosno običnom bronhitisu, te da je uzela krv za laboratorijske analize koje su urađene u laboratoriji cetinjske bolnice na ime Rista Radovića.

Doktorka koja je obavila pregled saopštila je i da je imala namjeru da uradi RTG pluća i bris na Kovid zbog aktuelne epidemiološke situacije, ali da je mitropolit odbio pomenute pretrage smatrajući da za to još nema potrebe, prenosi TVCG.

Kako je saopšteno, cetinjska bolnica će, kao i do sada, nastaviti da profesionalno pružati zdravstvenu zaštitu svim pacijentima odnosno svim građana Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније