Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 10. 2020. 21:17 >> 06:35
53

SMJEŠTEN U KCCG

Amfilohije pozitivan na koronavirus

Mitrpolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozitivan je na korona virus i smješten je u Klinički centar Crne Gore (KCCG), potvrđeno je nezvanično TVCG iz te ustanove.

Amfilohije je ranije danas zbog pogoršanja zdravstvenog stanja smješten u bolnicu na Cetinju i testiran je na koronavirus.

Iz bolnice su kazali da je mitropolit crnogorsko-primorski primljen sa povišenom temperaturom.

Iz MCP su saopštili da je Amfilohije, ušao danas u cetinjsku bolnicu "Danilo I" radi rutinske zdravstvene kontrole, a povodom planiranja njegovih predstojećih aktivnosti.

Naveli su da je prethodne dane proveo u kućnoj izolaciji i pod neprekidnim ljekarskim nadzorom.

"Iako je njegovo opšte zdravstveno stanje i danas utvrđeno urednim ( bez značajnijih poteškoća), a on se lično dobro osjeća, kovid-test je potvrdio da je vladika inficiran ovim virusom, pa je, baš iz tih razloga, on prevezen u KBC Podgorica. Tamo će, zbog povoljnijih uslova liječenja, biti smješten sve dok traje infekcija", ističe se u saopštenju.

Iz MCP su dodali da je opšte mišljenje ljekara, da je Amfilohijevo zdravstveno stanje, s obzirom na pozitivan rezultat testa - sasvim stabilno i pod kontrolom.

"Pozivamo braću i sestre na usrdnu molitvu punu vjere i ljubavi - kako za mitropolitovo što skorije ozdravljenje, tako i za zdravlje i napredak svih oboljelih", zaključuje se u saopštenju MCP.

Пратите нас на

Коментари53

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније