Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 11. 2020. 11:59 >> 12:05

KARIJERNI CENTAR UCG

Sajam stipendija i praksi onlajn 11. i 12. novembra

Za sajam stipendija i praksi Univerziteta Crne Gore obaviće se više od 500 intervjua onlajn, 11. i 12. novembra, a u organizaciji Karijernog centra Univerziteta Crne Gore.

Menadžer Karijernog centra Ivica Todorović kazao je da su sa prvobitnog plana realizacije vremenski raspoređenih intervjua studenata sa poslodavcima uživo, zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19, opredijelili za onlajn intervjue.

"Prijavljeni studenti će imati mogućnost da se predstave i upoznaju sa poslodavcima i njihovom ponudom, prema rasporedu brzih intervjua, u trajanju od 15 minuta, u organizaciji Karijernog centra UCG. Na sajmu će učestvovati 50 poslodavaca koji će razgovarati sa studentima Univerziteta Crne Gore“, kazao je Todorović.

Kako ističu u saopštenju UCG, pravo prijave na ovaj sajam su imali studenti završne godine osnovnih studija, specijalističkih, kao i studenti master studija Univerziteta Crne Gore.

Karijerni centar UCG će obavijestiti studente Univerziteta na koji način i u kom terminu će obaviti intervjue.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније