Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

26. 11. 2020. 14:28 >> 14:30
3

UZ DNEVNE NOVINE

EU u subotu poklanja zaštitne maske

Evropska unija (EU) će u subotu, uz sve dnevne novine, pokloniti zaštitne maske proizvedene od prirodnih materijala u Crnoj Gori, saopšteno je iz Delegaciji EU u Podgorici.

Šefica Delegacije Oana Kristina Popa kazala je da su maske poklon EU, u znak kontinuirane podrške i solidarnosti građana Unije sa evropskim prijateljima u Crnoj Gori.

Ona je zahvalila Vijestima koje su predložile tu društveno odgovornu inicijativu i što su je podijelile sa ostalim dnevnim novinama.

„Takođe, hvala Pobjedi, Danu i Dnevnim novinama na solidarnosti i podršci ovoj ideji“, navela je Popa.

Ona je kazala da, radeći zajedno na zaštiti zdravlja crnogorskih građana u ovim teškim vremenima, novine daju odličan primjer koji i drugi treba da slijede.

„Ovo jasno pokazuje da smo zajedno jači i da zajedno možemo učiniti više za javno dobro. EU je tu uz vas“, zaključila je Popa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније