Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 11. 2013. 13:15 >> 13:15

CRVENI KRST

Prikupljanje pomoći u deset gradova

Crveni krst Crne Gore organizovaće tokom vikenda, u deset crnogorskih gradova, akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.

 

Iz Crvenog krsta su saopštili da će akciju organizovati u saradnji sa kompanijama Merkator/Roda, Voli, Maksi i Laković, i sa lokalnim partnerima.

„Akcija će biti realizovana 9. i 10. novembra, od devet do 21 sat, u Podgorici, Kotoru, Baru, Herceg Novom, Nikšiću, Bijelom Polju, Pljevljima, Beranama, Budvi i Tivtu“, navodi se u saopštenju, uz nepomenu da će u akciju biti uključeno preko 100 volontera Crvenog krsta.

Oni će, kako se navodi, kupcima u prodajnim objektima dijeliti flajere sa informacijama o akciji i pozvati ih da i svojim donacijama daju značajan doprinos, uz poruku „Vaše malo, nekome puno“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније