Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 02. 2021. 12:18   >>  12:22 8

ZAPOSLENIMA UPOZORENJE

Kalendar sa Amfilohijevim likom uklonjen iz IJZ-a

Kalendar sa likom mitropolita Amfilohija koji je bio okačen u portirnici Instituta za javno zdravlje uklonjen je jutros. Kako su obavijestili iz Instituta, zaposleni koji su postavili pomenuti kalendar su upozoreni i svako slično djelovanje će se ubuduće smatrati povredom radne obaveze.

"Institut za javno zdravlje Crne Gore uvažava vjerska osjećanja, kao i pravo na političko i svako drugo opredjeljenje, svih zaposlenih. Međutim, Institut je javna institucija i ne može biti mjesto za isticanje bilo kakvih sadržaja koji nijesu dio naše profesionalne i formalne misije - očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore", navodi se u saopštenju Instituta.

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније