Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 02. 2021. 17:05   >>  17:57 7

"ZA BUDUĆNOST CG"

Neće podržati predlog za izbor direktora policije

Koalicija “Za budućnost Crne Gore” neće podržati predlog ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića vezano za izbor direktora Uprave policije. Oni su zatražili i da se poništi konkurs.

"Kao što smo obavijestili ranije premijera Krivokapića, obavještavamo i crnogorsku javnost da naša koalicija neće i ne pristaje da pripadnici režima Mila Đukanovića, pod jeftinim izgovorima i protivzakonitim radnjama, eliminišu jedine ozbiljne i odgovorne kandidate. Naši birači nijesu glasali za koaliciju ZBCG da bi ova Vlada postavljala na ključna mjesta u policiji kadrove povezane sa DPS-om, Duškom Markovićem i Veselinom Veljovićem", navodi se u saopštenju Koalicije.

Iz koalicije su pozivamo premijera Zdravka Krivokapića da poništi ovaj konkurs i omogući da pravi čovjek, onaj koji nema nikakve dugove i obaveze prema bivšem režimu, dođe za direktora Uprave policije.

"Tako je bolje i ispravnije postupiti nego policiju ponovo predati u ruke Milu Đukanoviću i DPS-u, kao što je to nedavno učinjeno sa izborom vršioca dužnosti", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније