Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

29. 07. 2021. 19:31   >>  19:32

GASE I AVIONI

Više požara na području Nikšića

Nikšićki vatrogasci uspjeli su da iz zapaljenog automobila u tunelu Budoš na ulasku u grad evakuišu putnike i ugase požar, saopšteno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Komandir nikšićke Službe zaštite i spašavanja, Slavko Tadić rekao je da danonoćno gase šumske požare u seoskom području Nudola, Bijelih Poljana, Smrduše, Banjana.

„U akcijama nam svakodnevno pomaže Aviohelikopterska jedinica Crne Gore, kao i kolege iz Herceg Novog, Cetinja, Perasta, Trebinja i Lastve trebinjske“, kazao je Tadić.

Veliki problem vatrogascima, kako je naveo, zadaje i petnaestak požara svakodnevno po prigradskim naseljima.

„Zbog nepovoljnih vremenskih uslova za nastajanje novih požara, kao i vremenske prognoze za narednih 15 dana apelujemo na naše sugrađane da dodatno obrate pažnju i pomognu vatrogascima-spasiocima da se izbore sa trenutnom situacijom koja je već sada alarmantna“, poručio je Tadić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније