Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Dejan Kandić, TVCG [ Autor: RTCG Portal ]

15. 08. 2021. 12:40 >> 12:58
3

ČAVIĆ

Požar iz kanjona Tare širi se prema selu Zaglavak

Požar iz kanjona Tare širi se ka selu Zaglavak i postoji bojazan da bi tokom dana mogao da se približi obodu sela, saopštio je komandir Službe zaštite i spasavanja Goran Čavić.


Požar bi mogao ugroziti pet domaćinstava koji su već upozoreni na eventualnu opasnost.

"Učinićemo sve da ih zaštitimo. U kontaktu smo sa mještanima, pripremili sve što treba da uradimo", rekao je Čavić za Radio-televiziju Crne Gore (RTCG).

Pored ovog požara u čijem je gašenju angažovan i helikopter Vojske Crne Gore, na teritoriji Pljevalja aktivni su požari i u selima Premćani, Zeleno borje i Vaškovo.

Čavić kaže da su vatrogasci tokom prošle noći dobili par dojava koje upućuju da su neki požari podmetnuti.

"Ljudi koji su nam dojavili kažu da su vidjeli svjetla u šumi i požar u Premćanima koji smo juče potpuno ugasili javljeno nam je da se požar javio ponovo, na drugom mjestu, u sred šume sa početkom noći“, rekao je Čavić.

On je ponovo apelovao na građane da se uzdrže od loženja na otvorenom.

Pogledajte akciju gašenja požara snimljenu iz sela Zaglavak:

 

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније