Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

14. 10. 2021. 10:35 >> 16:03
19

Ćalović Marković: Ovo je samo hir Milivoja Katnića

Direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora Vanja Ćalović Marković dala je danas izjavu u Specijalnom državnom tužilaštvu u svojstvu građanke, a u vezi sa navodima iz “Pandora papira”.

Ćalović Marković kazala je novinarima, da ne vidi razlog zašto je pozvana u tužilaštvo da izjavu.

Ona je je navela da je to loša poruka građanima, te da će upravo taj postupak potvrditi da su u tužilaštvu potrebne promjene.

„Ja mislim da je moje današnje saslušanje samo hir Milivoja Katnića“, kazala je Ćalović Marković, nakon što je u tužilaštvu dala izjavu.

Ona misli da tužilaštvu ne pada na pamet da pokrene istragu u slučaju "Pandora papira", a time, kako dodaje, daju prostora Đukanoviću da ukloni dokaze.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније