Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Ana Popović [ TVCG ]

25. 11. 2021. 19:59 >> 19:58
1

POTROŠAČKA PRAVA

Preko QR koda do obrasca za žalbe

Potrošačka prava, građani sada mogu ostvariti još jednostavnije. Unaprijeđeno je softversko rješenje sajta potrošač.me kreiranjem jedinstveno QR kod koji vodi na obrazac za žalbe. Taj kod biće istaknut u trgovinama i ugostiteljskim objektima.

Ukoliko je vaše potrošačko pravo ugroženo, sada ga je još lakše zaštititi. Jednostavnim skeniranjem QR koda koji vas direktno vodi na sajt potrošač.me možete na licu mjesta napisati žalbu ukoliko razlog za to postoji.

U obrascu za žalbu se unose neophodni podaci na osnovu kojih vas kontaktira inspektor.

Kroz sajt potrosac.me umreženo je više od 20 institucija koje se bave zaštitom prava potrošača.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније