Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

29. 11. 2021. 12:35 >> 12:36

LIJEŠEVIĆ

Predsjednik Opštine Budva odbija da postupi po zakonu

Direktorica Turističke organizacije Budva Maja Liješević ističe da predsjednik Opštine i njegovi saradnici i dalje odbijaju da postupe po zakonu i po preporukama nadležnog resora za institucionalno rješavanje situacije u toj organizaciji.

Kako je navela u saopštenju, predsjednik Opštine Budva i njegovi saradnici nastavljaju protivpravno djelovanje svakodnevnim upadima neovlašćenih lica, pokušavajući na sve načine da, kako je kazala, "otmu" TO Budva, svjesni da su napravili niz pravnih propusta i sa obrazloženjem da "idu do kraja".

"TO Budva nije učestvovala na sajmu u Kragujevcu, uprkos tome što su uplaćeni troškovi, otkazano je učešće i na sajmu u Barseloni, otkazane su posjete delegacije i više studijskih grupa turističkih agenata iz regiona i medija, a upitno je i održavanje 'Božićne pjacete' koja je planirana da počne 3. decembra u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve u skladu sa epidemiološkim mjerama. Kao ovlašćeno lice, odgovorno za imovinu i funkcionisanje TO Budva izražavam svoju zabrinutost za dalje događaje u ovoj organizaciji i pozivam institucije sistema da ne budu samo posmatrači, već da se uključe u rješavanje ovog pitanja, budući da ovih dana nastaju nesagledive posljedice po dalji rad Organizacije", naglašava Liješević.

Ona je još jednom zapitala šta su radili šef kabineta i saradnici predsjednika Opštine po mraku sa baterijskim lampama u petak uveče u prostorijama TOB-a?

"Zbog čega su se mijenjale brave van radnog vremena i zbog čega svakodnevno neovlašćena lica vrše pritisak na direktora i zaposlene? Da li će institucije sistema dozvoliti da mimo zakona Turističkom organizacijom upravljaju lica koja su uz pomoć baterijskih lampi okupirali prostorije i na taj način legitimisati hajdučiju", navodi se u saopštenju Liješević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније