Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 12. 2013. 19:56   >>  19:56

INSTITUT NIJE U PRAVU

NATO integracije - prioritetni cilj

Tvrdnja Instituta za javnu politiku iznijeta u Publikaciji „Izvještavanje medija o NATO-u“ da, između ostalog, „Vlada još nije postavila temu NATO integracija u prioritet javnih politika“ netačna je i neutemeljena, tvrde u Komunikacionom timu Savjeta za članstvo u NATO.

Komunikacioni tim podsjeća da je Savjet za članstvo u NATO-u imenovao Nacionalnog koordinatora i formirao Komunikacioni tim koji je, u skladu sa smjernicama, otvorio dijalog sa nevladinim sektorom, medijima, akademskom zajednicom, biznis zajednicom i sl.

„Javnost ne samo da je o ovome redovno informisana (više od dvije hiljade medijskih sadržaja na temu NATO-a od septembra do danas) već je pozdravila pristup otvaranja najšireg dijaloga o članstvu u NATO-u kao prioritetnog vanjskopolitičkog cilja“, navodi se u reagovanju.

Iznešene slobodne interpretacije, prezentirane danas, posljedica su, očigledno, i metodologije septembarskog istraživanja, uvjereni su u Komunikacionom timu.

Kažu da su u potpunosti je otvoreni za saradnju sa svim segmentima društva.

„To se posebno odnosi na one nevladine organizacije kojima je NATO jedna od referentnih oblasti angažovanja utemeljenog na ozbiljnom, metodološki provjerenom i analitičkom pristupu2, zaključuje se u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније