Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B./ video: Mediabiro ]

02. 01. 2023. 08:50 >> 08:56

VELIKI BROJ GOSTIJU

Merlin spektakularno zatvorio novogodišnji program u Budvi

Novogodišnja proslava u Budvi završena je koncertom Dina Merlina koji je trajao do 2.20 časova.

Trg u Budvi i sinoć je bio pun, kako Budvana, tako i brojnih gostiju.

"Budva je napravila decenijski brend od ovoga. Svi najveći performer i autori su tu. To je kontinuirano i želim da dugo traje, jer je evidentno da svi na neki način imaju dobre vibracije od toga“, uvjereno je kazao Merlin. 

Kada je riječ o jedinstvenoj energiji nezaboravnih performansa, Senidah je još jednom potvrdila zbog čega posljednjih godina važi za muzički broj jedan. 

Mlada, pop senzacija Sara Jo, prvi put je nastupila na trgu ispred zidina Starog grada.

"Upravo ovako treba spajati izvođače. Mislim da je svako veče pun pogodak. Ispratila sam nekoliko Novih godina u Budvi i zaista svaka čast organizaciji. Nama, izvođačima, mnogo znači kada nam se da prostor da se predstavimo kao performeri. Kada god smo pozvane da budemo dio ovakvih događaja, mi smo van sebe od sreće“, izjavila je pjevačica. 

Budva je i juče tokom dana bila puna gostiju. Organizatori novogodišnjeg dočeka procjenju da je u Budvi bilo više od 50.000 gostiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније