Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 03. 2013. 11:57 >> 18:46
2

KADROVSKE PROMJENE

Nove smjene u Upravi policije

Dosadašnji rukovodilac Jedinice za zaštitu svjedoka Nikola Medenica, smijenjen je juče sa te funkcije, a na njegovo mjesto postavljen je Darko Vujović koji je radio u tom sektoru, potvrdila je za Portal RTCG.ME portparolka Uprave policije Tamara Popović.

 

Prvog dana dolaska na mjesto vd direktora Uprave policije Slavko Stojanović je počeo sa smjenama.

Stojanović je prvo smijenio rukovodioca Odsjeka za posebne provjere Dejana Bašanovića i na njegovo mjesto postavio Nikolu Rogošića, koji je godinama radio u tom sektoru kriminalističke policije. Sedam dana nakon prve smjene uslijedila je i smjena prvog čovjeka Odjeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala, Predraga Šukovića. Njega je zamjenio Draško Radinović koji je bio na čelu Opšteg kriminala. Radinovića je na mjestu šefa za suzbijanje opšteg kriminala zamjenio kolega Velimir Furtula, koji je ranije bio i šef kriminalistike u Budvi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније