Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М.

26. 09. 2023. 12:36 >> 12:40
2

MINISTARSTVO ZDRAVLjA

Očekujemo hitnu reakciju nadležnih i kazne za eventualne propuste

Ministarstvo zdravlja uputilo izraze saučešća povodom smrti bebe u Nikšiću. Naveli su da očekuju hitnu reakciju nadležnih te najstože kazne za eventualne propuste.

"Povodom smrti bebe u Opštoj bolnici Nikšić, Ministarstvo zdravlja izražava žaljenje zbog tragičnog događaja i upućuje najiskrenije saučešće porodici preminule bebe. Sve nas je potresla i zabrinula vijest da je preminula beba i u potpunosti sasjećamo i razumijemo bol porodice", saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Dodaju da uvjeravju cjelopkupnu javnost da će Ministarstvo zdravlja, nakon sprovedenog postupka i utvrđivanja uzroka smrti, od strane nadležnih organa, a u skladu sa dobijenim rezultatima, ukoliko se dokažu propusti u radu, najoštrije sankcionisati odgovorna lica.

"U međuvremenu, molimo javnost za strpljenje i razumijevanje, kao i da se suzdrži od spekulacija do dobijanja obdukcionog nalaza i okončanja istrage. Očekujemo od nadležnih organa da ovaj slučaj bude u vrhu prioriteta djelovanja, kako bi se što prije utvrdio uzrok smrti novorođenčeta, koje je preminulo u nikšićkoj bolnici", kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније