Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

22. 01. 2024. 07:52 >> 07:52

SUSRETI, PREDAVANJE....

Predsjedavajući NATO Vojnog komiteta dolazi u Podgoricu

Admiral Rob Bauer, predsjedavajući Vojnog komiteta NATO i savjetnik za vojna pitanja generalnog sekretara Alijanse, Jensa Stoltenberga, boraviće sjutra i prekosjutra u posjeti Crnoj Gori.

Iz Ministarstva odbrane je najavljeno da će Bauer sjutra razgovarati sa resornim ministrom Draganom Krapovićem, kao i sa načelnikom Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadnim generalom Zoranom Lazarevićem.

"Cilj posjete admirala Bauera Crnoj Gori je dodatno jačanje odnosa među saveznicama u Alijansi u svjetlu aktuelne globalne bezbjednosne situacije. Gost iz NATO održaće i predavanje za studente humanističkih studija na Univerzitetu Donja Gorica na temu 'Procesi donošenja odluka Vojnog komiteta u trenutnim bezbjednosnim izazovima'", piše u saopštenju.

Admiral Bauer boravio je u Crnoj Gori u septembru 2022. godine tokom Konferencije načelnika generalštabova zemalja članica Američko-jadranske povelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније