Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

02. 04. 2024. 17:20 >> 17:21
Čitaj mi:

OŠ "MIHAILO ŽUGIĆ"

Škola iz Pljevalja pobjednik konkursa "Čini dobro, sačuvaj energiju"

Osnovna škola "Mihailo Žugić" u Pljevljima pobjednik je konkursa za izradu pripreme za čas "Čini dobro, sačuvaj energiju".

Aktivnost je organizovala Fondacija „Čini dobro“, a pljevaljska škola je imala najbolju pripremu sa 92,3 boda.

Tim su vodile profesorice razredne nastave Ljiljana Ivanović i Snežana Peruničić.

Drugo mjesto, sa osvojenih 91,2 boda, osvojila je škola „Maksim Gorki” iz Podgorice, za pripremu koju su sačinile profesorice razredne nastave Danijela Keković, Dragana Vuković i Tatjana Burzan.

Treće mjesto, sa 91,1 bodom, osvojila je priprema za nastavu osnovne škole „Veljko Drobnjaković” iz Kotora.

Pripremu za nastavu su sačinile Sandra Radović, profesorica fizike i informatike, Maja Vidović, profesorica hemije i biologije i Sunčica Radović, profesorica razredne nastave.

Direktorica Fondacije „Čini dobro” Marija Jovović poručila je da je novčana nagrada od 200 eura, koju im dodjeljuje Fondacija, podrška radu „Eko školi“ koja imaju važnu ulogu u obrazovnom sistemu.

Tokom svečanosti zahvalnice su uručene i članovima Komisije Neveni Čabrilo, Miji Mugoši, Mirjani Ivanović, Saši Karajoviću, Marku Vukašinoviću, Timuru Musaevu, Miljanu Grbi i Stefanu Kaluđeroviću.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније