Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.M.

30. 04. 2024. 15:21 >> 15:21
Čitaj mi:

sjednicA Odbora direktora

Laković imenovan za izvršnog direktora Rudnika uglja

Na trećoj sjednici Odbora direktora Rudnika uglja AD Pljevlja za izvršnog direktora jednoglasno je imenovan Nemanja Laković koji je od 5. aprila obavljao funkciju vršioca dužnosti kompanije. Laković je bio jedini kanditat koji se prijavio na konkurs raspisan 17. aprila ove godine. Prethodno je obavljao poslove šefa kabineta Odbora direktora kompanije Rudnik uglja AD Pljevlja.

Nemanja Laković je rođen u Pljevljima. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka, Univerzitet u Beogradu.

U periodu od maja 2015. do marta 2024. godine bio je direktor kompanije Synergy tech d.o.o Beograd, koja je izvodila niz važnih projekata u energetskom sektoru Srbije i Hrvatske, prije svega na rekonstrukciji energetskih sistema, naftnih terminala i izgradnji toplovoda, naftovoda i gasovoda.

Od januara 2012. do maja 2015. godine, Laković je bio direktor kompanije OIP Engineering ltd, gdje je, pored redovnih i administrativnih aktivnosti iz svoje nadležnosti, vodio i niz regionalnih projekata energetskog sektora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније