Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 10. 2014. 10:56 >> 10:54

KOTOR

Lažna dojava o bombi u Maksimusu

Anonimna dojava, koju su kotorska služba zaštite i spašavanja i dežurni ljekar Hitne pomoći dobili sinoć nešto poslije 22 sata, da je u diskoteci "Maksimus" postavljena bomba, bila je lažna.

Muška osoba je telefonom javila da je u diskoteci „Maksimus“, u starom kotorskom gradu postavljena eksplozivna naprava koja treba da eksplodira  sat nakon ponoći. 

 

“Identifikator je pokazao da je poziv upućen sa pozivnog broja Republike Hrvatske”, kazao je Pobjedi komandir Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić.

U diskoteci Maksimus sinoć je trebalo da se održi končert čuvene hrvatske rok grupe ,,Colonia“. Za koncert je vladalo veliko interesovanje. Prodato je preko 1.500 ulaznica.

Nakon dojave obaviještena je Ispostava kotorske policije koja je, kako nalaže procedura, hitno obezbijedila diskoteku i pozvala antiterorističku službu da obavi kompletan pregled objekta kako bi se ustanovilo da li je dojava lažna ili je zaista podmetnuta bomba. U međuvremenu je obavljena potpuna evakuacija diskoteke.

Akcija detaljne provjere kotorske diskoteke „Maximus“ trajala je do 2 sata i 40 minuta, kazao je za Skala radio, komandir kotorske Ispostave policije Igor Popović. On je saopštio da je dojava bila lažna i da je istraga u toku.

Koncert je otkazan.

Ananimna dojava o podmetnutoj bombi je treća u roku od dva mjeseca u Kotoru. Prve dvije su bile u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније