Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2014. 19:37 >> 19:42
2

ODLUKA POLICIJE

Ulice koje će biti zatvorene zbog Prajda

Štab Uprave policije, formiran u svrhu bezbjednog odvijanja Povorke ponosa, donio odluku da se na dan održavanja Prajda zabrani saobraćaj na pojedinim putevima u Podgorici za vrijeme prije, tokom i nakon održavanja tog javnog okupljanja.

"Saobraćaj za sve kategorije vozila će u nedjelju, 02. novembra 2014. godine, u centru Podgorice, dijelu Stare Varoši, dijelu Zabjela i dijelu grada Preko Morače, biti obustavljen u periodu od 6.00 do 14.00 časova", poručuju iz Uprave policije.

Saobraćaj će se u tim djelovima grada odvijati preko sljedećih saobraćajnica: Bulevar 13. jula, Moskovska ulica, Bulevar revolucije, Ulica Crnogorskih serdara, Ulica Srđana Aleksića, Ulica Bratstva i jedinstva, Ulica Marka Miljanova i Bulevar Ivana Crnojevića.

"Sve saobraćajnice koje se nalaze unutar križanja ovih ulica i bulevara, kako je prikazano na mapi, će biti zatvorene za odvijanje saobraćaja za sve kategorije vozila u navedenom periodu. Molimo građana da imaju razumijevanja za navedeni režim saobraćaja, budući da će se primijeniti iz bezbjednosnih razloga", poručuju iz Policije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније