Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 07. 2015. 15:06 >> 14:57
5

OBILAZAK

Princ Nikola posjetio Kolašin

Princ Nikola II Petrović Njegoš postaće član socio-ekonomskog foruma Nacionalnog parka Biogradska gora. To je danas dogovoreno na sastanku koji je imao sa predsjednicom Opštine Kolašin Željkom Vuksanović.

 

 

Razgovarajući o potencijalima Nacionalnog parka Biogradska gora, sagovornici su precizirali da je potrebno da se na ulazu u park postavi spomen ploča čijim bi se postavljenjem, koje će finansirati Fondacija Petrović Njegoš i Opština, obilježio čin utemeljenja Biogradske gore kao zaštićene zone još u vrijeme knjaževine (1883. godine Knjažev lovački zabran).

Princ Nikola, kako je dogovoreno, uradiće idejno rješenje za spomen ploču. Princ je saradnicima posjetio i Muzičku školu i KUD „Mijat Mašković“, kojom prilikom je ovim institucijama donirao određena sredstva. Nakon toga, organizovan je obilazak Tango kampa i Nacionalnog parka Biogradsko jezero.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније