Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

10. 02. 2016. 14:02 >> 13:47

IZVJEŠTAJ

Porasli prihodi Telenora

Organski rast prihoda Telenora Crne Gore u četvrtom kvartalu prošle godine bio je pet odsto veći u odnosu na isti period 2014, uglavnom zbog uvođenja subvencija za mobilne telefone, saopšteno je iz kompanije.

 

Iz Telenora su kazali da je pretplatnička baza u posljednjem prošlogodišnjem kvartalu nepromijenjena u odnosu na uporedni period.

"Na godišnjem nivou, organski rast prihoda Telenora Crne Gore za cijelu prošlu godinu, smanjen je jedan odsto u odnosu na 2014", navodi se u saopštenju.

Generalni direktor Telenora Crna Gora, Sandra Štajner, kazala je da se konkurencija na tržištu nastavlja istim intenzitetom, ali da su u kompaniji ostali fokusirani na jačanje liderske pozicije na tržištu i održavanju visokih nivoa profitabilnosti.

"Ekonomsko okruženje u Crnoj Gori i dalje je puno izazova za naše prihode i ukupno tržište telekomunikacija", rekla je Štajner.

U kompaniji su, kako je dodala, uvjereni da će im otvoreni dijalog sa ostalim telekomunikacionim operatorima i regulatornom agencijom donijeti još predvidljivije tržište koje je usklađeno sa propisima Evropske unije (EU) i vladavinom prava.

"Takođe, spremno usklađujemo naš način razmišljanja sa globalnim trendovima i rado dijelimo znanja i najbolje prakse sa 13 tržišta na kojima Telenor grupa posluje", rekla je Štajner.

Prema njenim riječima, samo će održivo poslovno okruženje sa umanjenim neizvjesnostima, zajedno sa misijom digitalizacije društava, omogućiti dugoročne investicije u usluge okrenute korisnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније