Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

24. 06. 2013. 13:11 >> 13:17

BUKUREŠT

Zlatne medalje za "Vranac"

Na jednom od dvadeset najprestižnijih svjetskih takmičenja, International wine contest Bucharest 2013. (IWCB 2013.), održanom od 23. do 26. maja u glavnom gradu Rumunije, vina Plantaža osvojila su najveća priznanja. Zlatne medalje dobila su vina Crnogorski Vranac 2010., Vranac Pro Corde 2010. i Vranac Barrique 2008.

Takmičenje u Bukureštu poznato je po okupljanju najpoznatijih i najvećih zemalja proizvođača i potrošača vina kao što su Italija, Francuska, Španija, Afrika, Argentina, Čile, Rumunija, Novi Zeland, Australija…

Debitantski nastup vina Plantaža i osvajanje zlatnih medalja još jednom potvrđuje kvalitet i potencijal najboljih crnogorskih vina, smatraju u Plantažama.

Ovogodišnje, deseto takmičenje u Bukureštu, organizovalo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Rumunije, a pokrovitelj je Međunarodna organizacija za vinovu lozu i vino OIV.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније