Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina; Objavio: I. P. ]

15. 11. 2017. 13:21 >> 12:49

U HERCEG NOVOM

Kompanija "Pejović" kupila Autobusku stanicu

Podgorička kompanija "Pejović" kupila je Autobusku stanicu u Herceg Novom za 370.000 eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora Vektra Boke, Milić Popović.

"Javno putem trećeg oglasa o prodaji objelodanili smo i cijenu, a u skladu sa zakonom i model nadmetanja za kupovinu Autobuske stanice i drugih poslovnih prostora predviđenih za prodaju", rekao je Popović Radiju Jadran. 

On je kazao da su dostavljene dvije ponude, od kojih je prvorangirana i najbolja bila ponuda kompanije iz Bijelog Polja. 

"Međutim, ona je odustala, a drugorangirana je bila kompanija 'Pejović' iz Podgorice, koja je stekla uslove za kupovinu. Autobuska stanica je prodata i biće krajem ovog mjeseca predata vlasniku”, naveo je Popović.

Na posljednjem oglasu za prodaju imovine Vektra Boke bilo je ponuda za neke manje prostore.

Popović je kazao da u kompaniji nijesu bili zadovoljni ponudama, s obzirom na to da se oglašavanjem objelodanjuju i cijene koje je neophodno platiti, a ponude su u tom kontekstu bile ispod utvrđenih cijena.

“U sva tri oglasa koje smo objavili do sada u razmaku od pola godine nijesmo smanjivali cijene, a zainteresovani kupci čekaju da se nešto dogodi na tom planu. Vidjećemo koja će biti dalja poslovna politika i šta će Odbor direktora utvrditi, da li da idemo sa nekim procentualnim smanjenjem cijena ili ne”, precizirao je Popović.

U kompaniju Vektra Boka uveden je stečaj u junu 2015. godine, a Privredni sud je krajem februara prihvatio plan reorganizacije preduzeća. Od prodaje imovine biće namireni povjerioci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније